Novembergleder

Veeel, nå er det bare 7 dager igjen til jeg skal hente valpen min.. ei nyyydelig tispe som allerede har fått navnet Melina. Jeg fikk den store ære å navngi valpekullet som kom til vår verden mandag 3. oktober, det ble to tisper og en hanne. Alle tre i min favorittfarge Blue merle, slik lille sam var. Den stolte mamma ved navn Mia er også Blue merle..og hun blir med på lasset når jeg skal hente lille Melina… så da blir det hundeliv i heimen igjen, vi gleder oss masse masse… Mia er 4 år gammel og jeg tror nok hun vil trives her hos oss, hun er meget spesiell for meg fordi hun var lille Sam’s mamma også…. og han ville ha lignet sin mor hvis han hadde fått leve… Jeg var på besøk hos oppdretterne i slutten av oktober og da fikk jeg treffe Mia og valpene… det var en helt utrooolig opplevelse, valpene var bare 4 uker gamle og herreguuud såå nydelige… det var deilig å kunne få hilse på valpene så ofte jeg ønsket… og jaaaaa det døgnet jeg var hos dem ble det mange turer inne hos Mia og valpene. Det var ikke til å unngå at det var ei lita frøken ved navn Melina som fikk mest oppmerksomhet, hun er jo bare skjønn. Mmmm lille vennen… og det var ekstra kos å se den snille mammaen som stod så tålmodig slik at valpene hennes fikk suge seg gode og mette på melk. Det var et vakkert og rørende syn og jeg slet med å holde tårene tilbake.

Melina er tispe nr. 1 og fikk navnet: Karmell’s Diamond Heart, tispe nr. 2 fikk navnet Karmell’s Dream Princess mens hannvalpen fikk navnet Karmell’s Dragon Fly.
Nå er det meste klart for å få inn to nye familiemedlemmer, det vil bli myyye turgåing og spesielt i starten for Ruben har jo vært alene på hundetronen i snart et år og tilvenning må til. Da er det smart å la hundene få gå masse turer for da blir de slitne og da blir det mindre gnufsing. Da vil jeg få tre glade hunder istedenfor tre som skuler på hverandre…. og det vil jeg jo ikke ha! Jeg er så glad i hunder og jeg har veldig mye kjærlighet å gi, nå er det naturlig nok Ruben som har blitt overøst med kjærlighet men jeg har mer enn nok å gi til de to som snart vil ønskes velkommen.

Heldigvis har jeg temmelig stramt program denne uka, i morgen og onsdag har vi korøving fra 18-22, lørdag er det øvinger fra ca 11 og utover ettermiddagen. Søndag er det øvinger fra ca 11 men sikkert oppmøte tidligere…
Generalprøve… minikonsert hos pensjonistenes julebord kl 16, julegrantenning på kulturplassen kl 17 og konsert kl 18………… etter endt konsert skal scenen ryddes får vi glade men slitne kan dra hjem. Da har jeg resten av kvelden til å hvile samt morgendagen..men så blir det tirsdag…. *glede*

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.