Hundeliv

I går dro jeg til Sel for å hente lille Melina og Mia (Melina’s mamma..) jeg var veeeldig spent på hvordan Ruben og Mia ville oppføre seg sammen.. men det gikk kjempefint. Ruben var selvsagt litt pågående i starten men trakk seg unna da Mia flekka litt et par ganger, hihi…. de fant tonen og de var musestille i baksetet på vei hjem. Lille vennen lå på fanget mitt og sov mesteparten av tiden. Hun pep litt en stund men roa seg da jeg begynte å synge til henne. Hmm koselig.. tenk hun ble rolig og sovna da jeg sang for henne.. lille søøøte vennen.

Utrolig nok gikk det like fint etter å ha kommet trygt hjem, Ruben har jo vært så glad i senga si som Simon kjøpte til han for ca 2 mnd siden men det er akkurat som han skjønner at Mia og Melina trenger den nå.. det hersker et helt unikt samhold mellom de tre hundene. Jeg trodde ikke slikt var mulig men.. Jeg løfta Mia oppi valpegården og hun gjorde fra seg..da var det enkelt å sette Melina oppi sammen med moren for da forstod hun at hun skulle gjøre fra seg.. veldig bra, flinkeflinke jenta. Det merkelige var at Ruben pep litt for han ville oppi valpegården han også. Dette er så rørende, det er så godt å se Ruben glad igjen, han har nok savna lillevoffene som døde i fjor men nå er det blitt en liten flokk igjen. Koselig, jeg er så lykkelig nå.. jeg har savna det å ha flere hunder i huset. Det har selvsagt blitt en del «ulykker» i dag men Melina har vært flink for hun har gjort fra seg ute et par ganger.. men i morgen skal vi være flinkere. YES… Gikk tur med Ruben og Mia med det «tvillingbåndet» som Ruben aldri kunne gå i sammen med Bernhard.. Ruben var tyngre og sterkere så det var umulig… men Mia og Ruben er ganske jevne, vaffal såpass at de kan gå pent sammen. I skrivende stund sover alle hundene etter en koselig dag med lek både inne og ute, besøk av naboen, hilsing på nye venner, kjøretur og sist men ikke minst… litt gryterett å kose seg med.. Ruben og Mia fikk litt gryterett med ris og du verden så fornøyde søtnoser… Ruben har vært slank som en sylfide hele livet så han kan spise temmelig mye mat og likevel holde vekten, slik er det ikke med Sheltier så jaa.. Mia er litt stor men det trimmer vi ned.. Det blir mer liv og røre, små og litt lengre turer (alt ettersom hva slags føre det blir framover..)

Dagen i dag begynte litt rart.. jeg våkna kl 9:30 og det var helt stille i huset, jeg hørte ikke et pip….. Ruben fikk sin faste soveplass inne hos meg etter at Bernhard døde den 28.12.2010… han ligger på et pledd på gulvet foran sengen min.. av og til hopper han oppi senga… kooooselig… Han har selvsagt sin plass der så lenge vi har han. Mia og Melina har fått et digert hundebur med liten valpegård rundt. Burdøra er selvsagt åpen og i morgen skal jeg sette på to vegger til slik at de får litt større tumleplass før jeg våkner til liv..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.