R.I.P Ruben <3

Søndag 24.02.2013 ble en tøff dag, men allerede dagen før visste vi hva som venta oss. Lille vennen vår slet med stygg hoste og det ble bare verre og verre. Jorunn Fuglevaag kom hit for å være hos Simon og Melina mens Magnus kom for å bli med meg og Ruben ned til dyrlegen. Vi kom ned til dyrlegen kl. 18:30 og da klokka var 18:55 var det over. Han sovna i armene mine etter at han fikk den første sprøyta (muskelavslappende) som gjorde han døsig. Han sovna i armene mine og da han begynte å bli tung la vi han på bordet. Både jeg og Magnus klappa han kjærlig… og da den siste sprøyta ble gitt sov han allerede en dyp dyp søvn. Jeg hadde begge hendene mine på ryggen hans helt til det var over. Jeg både følte og så sjela hans for oppover.. men det kunne jeg jo ikke si til dyrlegen.. men jeg sa høyt: No fær`n Ruben.

Ruben ble nesten 14 år og 7 mnd… han har hatt et godt og rikt liv hos oss. I dag er det to uker siden han døde og det sier vel alt. Jeg var ikke klar for å skrive om dette før nå. Ruben var noe helt spesielt, det gjør vondt i hjertet mitt når jeg tenker på at han er borte. På en annen møte gjør det godt i hjertet mitt å vite at jeg gjorde det riktige. Jeg tok et valg, jeg lot voffen vår få hvile seg. Takk til veterinær Guri Kårvatn for en verdig avslutning for verdens beste hund. Alltid like snill og god, alltid like hengiven og alltid like glad i mat og godbiter 🙂

Ruben 01.08.1998 – 24.02.2013
Hvil i fred gamle venn, vi ses igjen <3

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.