Velkommen til mitt hjem på nettet:

Jeg er født og oppvokst på Sunndalsøra og er yngst i en søskenflokk på fem. Jeg bor i rekkehus i Sunndal kommune sammen med sønnen min (som forøvrig er den som har bygd opp hjemmesidene mine) og vår herlige «Melina» som er av rasen Shetland sheepdog.

Jeg er hobbykokk, slektsforsker, hobbyfotograf og korsangerinne. Jeg er veldig glad i dyr og har hatt hund siden våren 1997, jeg kan ikke tenke meg et liv uten hund. Både jeg og Melina elsker å se «Hundehviskeren» Cesar Millan på tv…
Det alternative er en helt naturlig del av meg, jeg elsker tv-programmet «åndenes makt» og prøver å få med meg alle episodene.
Sang og musikk er noe jeg ikke overlever lenge uten. Mine musikalske forbilder er Agnetha Fältskog og Freddie Mercury. Gitarheltene er John Fogerty, Slash, Brian May og Ronni Le Tekrø. Jeg er ganske altetende innen musikk men jeg HATER svensktopper/danseband!

Ellers er jeg glad i turer i skog og mark, jeg elsker å være på fjellet, spesielt om høsten for da er det så utrolig vakre farger i naturen. Jeg før alltid en indre ro over meg når jeg er på fjellet, spesielt under en klar stjernehimmel. Fullmåne på fjellet er noe av det mest magiske som finnes, det føles som om månen er mye nærmere enn hva den egentlig er…

Legg igjen en kommentar