Nyttårsaften 2011

Da har vi kommet til årets siste dag, litt rart å tenke på at året 2011 snart er historie og hverken Bernhard eller Sam fikk oppleve det året. Ruben henger fortsatt med, han er en skikkelig tøffing som vi elsker masse masse. Mia ble levert tilbake til oppdretter den 20. desember så vi har «bare» to voffser igjen men det var jo det som var meningen også. Ruben og Melina har virkelig funnet tonen hvor Melina ser opp til han som en storebror, det er veldig lærerikt for henne. Hun er utrolig flink til å gå i bånd men det er nok takket være Ruben, hun lærer jo av han 🙂

Melina er en kjempesnill valp og tirsdag fyller hun 3 mnd. Jeg koser meg veldig sammen med hundene mine, de er så herlige. Mamma hilste såvidt på Melina en av de første dagene her hjemme men vi besøkte mamma hjemme i Ringveien den 4. juledag og da fikk hun jo kosa og klappa begge hundene, hun kjenner jo Ruben godt fra før så hun vet at han er snill… men hun ble nok en smule overrasket da Melina la seg ved føttene hennes… 🙂 Koooselig….

Julen har vært riktig så koselig selv om jeg har vært mye alene.. nja neeesten alene… jeg har jo mine firebente to venner.. Jeg har kosa med meg masse god mat, utrolig mye bra filmer på tv samt litt julebesøk.

Da gjenstår det å takke alle som har fulgt meg gjennom året 2011…..
Godt nyttår!
* * * * * * *

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.