Høstgleder

Da er høsten her igjen med sine vakre farger, mørke kvelder, magiske fullmåne og alt det der… Jeg elsker høsten så jeg gleder meg over høstmørket og alle fargene i naturen. Høsten betyr glede… selv om forkjølelsen har satt sitt grep om meg. Grr !! Jeg har måtte holdt meg hjemme fra korøving de to siste gangene fordi jeg har følt meg dvask, det har vært «noe» etter meg.. sikkert forkjølelsen som endelig brøt ut i natt etter at jeg tok meg en trimtur langs Hoelsands gater i går kveld. Jaja like greit å få renska alle basseluskene ut av kroppen.

Nå er det bare en uke til valpen vår blir født, vi får velge en av de nøstene som kommer.. og jaaaa jeg gleder meg veeldig. Med tanke på hva som er den beste løsningen for Ruben (som fylte 13 år den 1. august) så tror jeg at valget faller på tispevalp denne gangen.. så da håper jeg det blir en pen tispe i fargen Blue merle. Blue merle er uansett drømmen enten valget faller på hannhund eller tispe.. men vi får se. Først må valpene fødes, Mia har termin neste helg og planen er å kunne bli med under fødselen. Det vil isåfall bli en helt spesiell opplevelse for meg.

Ellers så skal nevøen min gifte seg i slutten av oktober så jeg jobber med å komme meg inn i bunaden men … jeg får ikke plass til puppene i vesten og jeg tror neppe det blir populært å troppe opp med åpen vest.. hehehee… jeg kommer isåfall til å ligne på disse tyroler-damene som serverer øl.. hahahahaa… à’la Edelweiss (sjekk video på youtube…sangen/videoen jeg mener heter: Bring me edelweiss
Det er et pluss om jeg kan bruke Rondastakken jeg fikk etter tante men det ser heller dårlig ut. Nordmørsbunaden in har krympa i skapet så den passer vaffal ikke. Har bestilt en nydelig kjole som jeg fikk i går.. men desverre.. ja det var de jævla puppene igjen da.. halterneck passa ikke meg.. så jeg returnerer kjolen i morgen og vil få en annen modell i neste uke. tror nok den vil passe meg bedre.. jada jeg har tatt mål og jeg bestilte en størrelse mindre som igjen betyr at jeg er pokka nødt til å ta en god del situps, armhevinger etc etc samt gå enda flere turer for at den skal bli fancy på meg.. men det er fremdeles igjen 5 uker så det ordner seg nok. Heldigvis finnes det slike «hold-inn»truser………………… hva skulle man gjort uten slike?

Veel.. jeg ønsker deg en riktig flott høst. Nyt det naturen kan gi deg, fullmånen er et pluss for de som før oppleve den.. mye eller lite rognebær..? Hmm jaaa det vil bli vinter uansett hva vi ønsker oss.. Fyll opp fruktfatet ditt, trakt deilig te, kos deg med gjærbakst og en masse levende lys.. det skal vaffal jeg gjøre… *kose seg*

KLeM Unni *

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.