Sprek.. jeg??

Dette innleggeet skulle egentlig ha stått under juli men… Simon har ikke oppgradert og jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse det.. hmm.. men jaja… whatever det er litt min egen feil også, hadde jeg blogga i juni hadde jeg sett at juni var den siste kategorien som var klar….

Etter at jeg kjøpte meg ordentlige joggesko er ikke turer på asfalten noe problem mer så jeg går og går og går og…. Jeg måtte roe ned litt i starten på juni for jeg fikk så vondt.. men det var fordi jeg ikke hadde skikkelige sko. Må vel prøve å gå inn goretex-skoene også.. I går gikk jeg min første tur fra boken «trimturer i Sunndal» greit nok…det var den letteste turen men ifølge boka skal det være flatt mesteparten av turen.. men vi gikk selvsagt der det var brattest, hihi.. jaja.. jeg hadde en knakende flott tur selv om jeg til tiden var dødssliten og delvis oppspist av mygg! Gunn Eva fikk vel ikke et eneste myggstikk.. veel kanske ett eller to..men myggjævlene elsker jo meg! Jeg hater mygg, jeg fikk ca 30 myggstikk og jaaaa jeg klør meg snart ihjel! Har heldigvis Xylocain som lindrer litt og det er bra Jeg gleder meg allerede til neste tur men da skal jeg dynke meg i myggolje samt ta med en liten vannflaske for tørst ble jeg… Jeg var veeeldig stolt da vi nådde frem til postkassa og kunne skrive i boka, jeg trodde seriøst ikke at jeg skulle greie det men … hehe.. jeg tenkte som så: Pokker heller.. jeg SKAL få tatt bilde og sende til Roger.. hehehe… and I did. Litt rart å tenke på at jeg for 20 år siden var så syk at legene ikke visste om jeg ville overleve eller ei.. men ukrutt forgår ikke så lett, hihi og derfor er det ekstra deilig å bevise for meg selv at jeg klarer dette.. Jeg skal gå meg slank.. neida, jeg er IKKE på slanker’n, jeg vil trimme med ned i vekt. Jeg har hatt komplekser for magen min vaffal de siste 20 årene, den er full av arr og er ikke pen samme faen hva jeg gjør.. men likevel vet jeg at den blir penere hvis den er sånn noenlunde trent. Til høsten begynner jeg med Zumba, gleder meg til det også. Må jo ha noe å gjøre når snø og is kommer, men nå tror jeg at jeg takler gåturer på holka når den tid kommer. Neste sommer kan jeg forhåpentligvis greie flere turer fra trimboka.. men jeg er farlig ivrig nå så det blir uansett flere turer opp til Knutsliøya hvor vi var i går.
Takk til Gunn Eva Horvli for en flott og minnerik tur i går.. KLeM

Middagen er snart ferdig.. har lagd potetball uten å raspe fingrene, hehehehe… glemte å kjøpe røkte kjøttpølser men jeg har bacon og bogskinke som jeg freser i panna.. mmmmm Simon er på Tivoli og derfor benytter jeg sjansen på å lage potetball for han spiser ikke det. Merkelig nok, han har aldri likt det.. hmmm det som er sååå godt… *gleder seg til å spise middag* Veeel, da skal jeg prøve å la være å klø på myggstikkene.. blir vel en liten tur i kveld også.. merkelig nok, jeg er ikke så støl i dag.. men det kan hende det er fordi jeg ikke fikk sove i natt pga at beina mine kjentes ut som de stod i brann, hehe… sovna ikke før ved 05-tiden…. jaja.. det er vel slik det skal være……………

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.