Glad Unni…

Nå har jeg holdt ut med turgåing i Hoelsand city siden 7. mai og jaa… jeg er kjempefornøyd med egen innsats. Selv om noen dager er slik at jeg nesten må sparke meg selv i rævva for å i det hele tatt gidde å ta den turen.. jeg har faktisk holdt ut. Jeg har gått 1-2 turer hver dag, jeg starta med 15 min og har økt til 20.. regner med at jeg snart kan øke til en halvtime. Har måtte ta det litt roligere noen dager for jeg ble kjempestøl etter å ha trimma en kjempehøy hekk med lånt elektrisk (tung som faen..) hekktrimmer. Fikk senebetennelse i heeele venstre armen fra nakken og helt ut i fingertuppene. Pekefingeren er øm og hoven fortsatt for den ble mest betendt. I dag kunne jeg endelig gå flere turer igjen og ikke bare en tur. Ruben er vel i sjokk, hehe… han er jo ikke vant til å få lange turer hver dag så han er kjempeglad.
Jeg sjekka kolesterolet mitt den 20. mai og fikk resultatet i forrige uke, det var på 6,1 og dermed «innenfor» grensene så jeg ble glad for jeg var en smule pessimist!! Det gode kolesterolet var på 1,1 og det dårlige på 4,1 og det jobber jeg med. Derfor spiser jeg makrell i tomat på skiva samt at vi har begynt å spise mer fisk her i huset. Heldigvis er Simon glad i fisk så det går veldig greit, jeg synes det er bedre å ta grep om kolesterolen nå istedenfor å vente til det er for sent.. Bestefar ble bare 45 år mens pappa og de fleste av hans brødre ble omtrent 55 år. Jeg vil definitivt IKKE ha hverken hjerteproblemer eller diabetes så derfor har jeg lagt om livsstilen min. Jeg er lei av å prøve å gjemme «svineribba» innunder vide klær, mageflesket vises samme faen hvor store og vide klær man har på seg så det hjelper ikke likevel.
«Bivirkningene» er:
– bedre pust.. astmaen er mye mye bedre
– psoriasisen i hodebunnen er jaggu meg borte… utrooolig for jeg hadde blødende sår…
– migrenen er borte (jeg hadde migrene 1-2 ganger i uka)
– hevelsen i leggene har gått ned
– magen har blitt mindre og fastere
– jeg føler meg bedre ..jeg har mer overskudd

Takk til Roger for oppfølging pr telefon… ikke så lett å sluntre unna når man har gode venner som følger opp… og bra er det =))

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.