Bukser med strikk i livet er djevelens verk..!!

Hmm.. at jeg aldri lærer. Bukser med strikk i livet er livsfarlig og jaa.. garantert djevelens verk. Man merker jo ikke kiloene som kommer på, grr… jeg merka det ikke før det hadde gått en lang stund, plutselig var dongeribuksa mi for trang! Jada jeg VET at jeg satt i sofaen og trøstespiste sjokolade og drakk Cola etter at lillevoffene mine døde og jeg slet veeldig.. både med vonde tanker og dårlig samvittighet men jeg kunne jo ikkeno for at valpen min døde.. ei heller at lille Bernhard døde av alderdom..men trist var det. Som jeg har skrevet tidligere, livet går videre.

Lørdag den 7. mai bestemte jeg meg for å gå tur hver kveld.. jeg sliter med astma og allergi og har hverken helse eller pust til å gå så veldig langt men jeg begynte fra null. Jeg gør et kvarter hver kveld, samme rute og Ruben er happy 🙂 Noen dager har det blitt to turer og i går plaskregna deg men likevel gikk jeg. Jeg merka det allerede etter første turen, pusten min var faktisk bedre og nå ettersom dagene har gått unna (bokstavelig talt, hehe…) merker jeg bedring for hver dag som går. Jeg har faktisk overskudd, psoriasisen i hodebunnen er bedre, jeg reagerer ikke så sterkt på blomsterpollen mer.. det virker som jeg har blitt mer «hardfør» slik at jeg på en måte blir sterkere på alle møter. Det er helt utrolig hva en liten kveldstur gir meg..og jada jeg skal fortsette. En annen av «bivirkningene» er at mageflesket har krympa 🙂 så det er bare glede i heimen. Det eneste jeg skulle ønske var annerledes er at jeg gladeig skulle bytta ut de nedslitte sandalene mine med joggesko men den jævla lilletåa mi tillater meg ikke nye sko.. vaffal ikke før jeg får kyndig hjelp til å finne et skopar som er tilpasset meg. Takk til Roger for all «pushing» mht gåturene.. hadde det ikke vært for deg hadde jeg sittet oppi sofaen og råtna ennå 🙂 ..må bare fortelle dere.. Den første kvelden jeg gikk tur ringte jeg Roger for å fortelle han at jeg viiirkelig hadde tatt steget ut av av sofaheimen og ut på trasketur..jeg pesa som en blåkval og han mente at med slik pesing kunne jeg tatt meg betalt.. à’la sextelefoner.. hahahahaahaa

Jeg slanker meg ikke men jeg har blitt mer bevisst på hva jeg spiser/drikker.. jeg vil komme meg i form, jeg vil bli fastere, jeg vil bli kvitt magen…så om jeg til gjengjeld går ned i vekt er det seff bare et pluss. Jeg kommer fortsatt til å kose meg med en Cola, en sjokoladebit og annet godt.. som sagt.. dette handler ikke om slanking men det å komme seg opp og ut av sofaen. Neh.. nå skal jeg ta med voffen min og gå tur, etterpå en tur i dusjen før jeg drar nedover og handler litt

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.