Hvor blir det av tiden?

Da har vi april igjen og jeg blir snart et år eldre altså… jeg blir 29 igjen.. Våren bringer med seg hestehov og hvitveis samt det vi Sunndalinger savner leeeeeeenge… Solen

Her hjemme er det nedtelling til llrdagens konsert med JazzåKoret, jeg gleder meg veeeldig.. håper bare stemmen holder. I kveld er det fri men i morgen er det korlving igjen fra kl. 18-22 i Hovshall og da skal vi som skal bruke kostyme på scenen ta de med for prlving.. Jeg skal kle meg ut som hippie.. jeg har fått låne en poncho i blått, orange etc samt ei svart bukse i speilfløyel.. og jeg skal selvsagt ha blomster i håret. *lurer på hvordan jeg skal få festa dem.. men jeg skal se om jeg finner noen hårklemmer… Flower Power..

Den 19. april skulle jeg gratulere en venn av meg med dagen, jeg gikk inni i facebookprofilen hans og skrev en gratulasjon på veggen hans. Sjokket var stort da jeg så det stod RIP lengre ned på veggen… og joda.. min venn Henning hadde gått bort..

Til Henning: Det er så mye jeg ville ha sagt, du kjenner jo meg.. vi hadde det alltid gøy og du fikk meg alltid til å le. Beklager at jeg ikke tok meg tid til å prate med deg på msn.. tror det må ha vært i februar, like før du døde. Hadde jeg bare visst at det var den siste sjansen jeg hadde… Sender deg en siste hilsen, en siste klem. Takk for at jeg fikk sjansen til å bli kjent med deg. Jeg synger til ære for deg lørdag.

Henning R.I.P
19.04.1967 – 22.02.2010

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.