Snart jul…

Jaja, da er det snart tid for å finne frem nisselua 🙂 Det er snart advent.. og det er alltid koselig. Pepperkaker, gløgg, clementiner og julebrus.. lilla lys i adventstaken. Pynt på ytterdøra og sevsagt skal jeg finne frem halmgrisen med rød sløyfe på. Den har sin faste plass på trappa 🙂

..men julebakst, hva er egentlig vitsen? Det blir ikke spist likevel, jeg spist nok julekaker da jeg var lita. Nå liker jeg best delfiakake så kanskje jeg smekker sammen ei kake. Ellers synes jeg det er deilig med en eske Sfinx. Det er mer enn nok for meg.. Jaaa jeg må jo ha vørterbrød og julebrød..

Jeg er opptatt 1, 2 og 3 advent, julekonserter med JazzåKoret så i mellomtiden skal jeg glede meg til lillejulaften for da skal det pyntes ferdig til jul. Julaften skal jeg steke ribbe, medisterkaker og julepølse.. mandelpoteter, brun saus, babygulerøtter og rødkål… mmmm 🙂 og multekrem til dessert. *sikler*

Ting jeg mååå være ferdig med til jul:
– bade hundene, klippe både pelser og klær
– vaske vinduer
– rydde og vaske i bokreolen (rart hvor mye rask som samler seg der.. hva er egentlig vitsen med å ha fullt av bøker jeg ikke gidder bla i..? Neh.. bære dem oppå loftet!

Julegaver… snart i boks 🙂

Julemat… mesteparten er innkjøpt

Jeg skulle ønske man kunne få kjøpt tomtebrygg.. jeg har aldri lagd det men jeg husker mamma lagde det til hver jul. Tomtebrygg smaker himmelsk..

Veeel… jeg må vel pugge tekst igjen 🙂 men jeg ønsker dere alle ei riktig fin førjulstid.. og husk. Ikke stress, det blir jul likevel.. hihi 🙂

FørjulsKLEM fra meg….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.