Et hjertesukk..

Jaa folkens, fikk dere mye fint til jul? Jeg er kjempefornøyd.. jeg fikk klær, hudpleieartikler, penger, kjøkkenting, engel, cd, to kalendere, en bok og en masse vedsekker. Ribba ble knallgod, svoren ble sprø, alt ble perfekt i dag bortsett fra en ting.. Jeg dro ned til min 81 år gamle mor, hun er syk men ble likevel hjemsendt lillejulaften fra korttidsavdelinga på eldresenter. Lillejulaften fikk hun tilkjørt mat som bestod av en tynn tomatsuppe og to halve rundstykker. Julaften fikk hun ingen verdens ting.. Veel jeg fikk meg et sjokk da jeg så henne.. hun er jo så syk og svakelig at hun holdt på å ramle da jeg og guttungen akkurat hadde kommet inn hos henne, jeg løp mot henne og rakk akkurat å ta henne imot før hun deisa i golvet. Jeg knakk fullstendig sammen.. hvorfor gir de sååå faen i de eldre..? Jeg ringte hjemmesykepleiers vakttelefon og de beklaga veeeldig.. men hva hjelper det..? De lovte å ta seg av henne… og jaaaa jeg skal ringe dem hver jævla dag for å være sikker på at de holder ord. Mamma trenger å få komme tilbake, hun greier seg desverre ikke hjemme alene mer. Hun har en del små drypp som gjør at hun faller. Hun er beinskjør, hun har angina.. hun feiler det meste.. og likevel bestemte fastlegen hennes at hun skulle være hjemme alene i jula..? Dæver’n sprette.. f*** den legen!! Ja, det var dagens tordentale. Jeg måtte jo hjem og lage ferdig julematen og dra nedover igjen for å gi henne mat. Jeg har nesten stressa rævva av meg i dag.. men det viktigste er at mamma fikk i seg litt næring. Min samvittighet er god i dag men hjertet mitt blør for de eldre samt alle barn som måå tilbringe julen sammen med rusa foreldre. Grunnen til at jeg deler denne historien med dere er for å få oss alle til å tenke på de som har det verre enn oss. Det er alltid noen som har det verre… men husk det: Hvis du opplever 9 negative ting og kun 1 positiv ting i løpet av en dag så prøv å fokuser på den ene positive tingen. Legg de negative tingene tilside for det positive er alltid sterkere enn det negative.

Ha en fortsatt flott romjul…

JuleKLEM

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.