Dagen derpå :D

I dag er den store øøøøøøøøøøøøh-dagen.. 😀

Jeg hadde en kjempeaften i går med JazzåKoret… årsmøte og en bedre middag på hotellet og fest etterpå…. Middagen var nyyyydelig…kyllingbryst med ris… øøøh :))) friske grønnsaker, sjampinjonger.. deilig mild saus.. appelsinskive med tyttebær, soltørka tomater og helfriterte poteter. *sikler* desserten var en himmelsk vaniljefromasj med bringebærsaus.. sjokolade på toppen.. 🙂 Salige og fornøyde dro vi på Prommen som vi hadde booka… Kjempeartig :))))))))))) Gleder meg til neste fest med JazzåKoret, ikkeno slør disse festene…. Vi var nesten heeele koret samla i går..vi var vel 34 med dirigenten og da kan du kanskje tenke deg støynivået… hahahaahahaa….. jaaaa masse allsang ja.. hihi 🙂 men i dag er altså den store øøøøøøøøøøh-dagen.. hmmm jeg våkna kl. 11 av en nyfjerta puddelrompe trøkka i nesa…… djiiiizes altså..!!!! men formen er litt bedre nå etter inntak av potetgull m salt og pepper og kald brus… Me like.. og tenk deg.. i natt var første gangen Simon så sin mamma full….og han blir faktisk 19 år i slutten av mai.. det er ikke mange foreldre som kan skryte av det gitt…. men i dag er det visst også den store plage-mamma-dagen… men han kan bare vente seg…. heheheheee :))))))))))

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.